ایمن سازی ساختمان‌ های نا ایمن در دستور کار دستگاه های اجرایی

0
37
ساختمان‌ های نا ایمن

حل و فصل ایرادهای بناها و ساختمان‌ های نا ایمن و خطرآفرین در شهر تهران موضوع تازه‌ای نیست، اما نکته تازه این است که در دوره جدید مدیریت شهری همه دستگاه‌های اجرایی از جمله شهرداری، آتش‌نشانی و … دست‌به‌دست هم داده‌اند تا شمار ساختمان ناایمن در شهر کمتر و کمتر شود.

به گزارش ایمنی پرس به نقل از همشهری آنلاین، محمدجواد خسروی، شهردار منطقه ۱۸ در سی و دومین جلسه کمیته ایمنی و مدیریت بحران که با حضور مسئولان کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران و سازمان آتش‌ نشانی شهرداری تهران برگزار شد، مطرح کرد: چاره‌ جویی برای ساختمان‌ های نا ایمن و پرخطر در محله‌ ها از اهمیت ویژه‌ ای برخوردار است و باید تلاش کنیم آمار این بناهای خطرآفرین شهر را کاهش دهیم.

مهدی بابایی، رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران، نیز با بیان اینکه از ابتدای دوره مدیریت شهری ششم، موضوع ساختمان‌ های پرخطر و بحرانی مطرح بود، افزود: با پیگیری‌ هایی که در کمیته ایمنی و مدیریت بحران و همراهی مناطق شهرداری انجام شده، این آمار کاهش یافته و همه تلاشمان این است که اولویت اول، بررسی و رفع این ساختمان‌ ها باشد.

بابایی افزود: از سازمان آتش‌ نشانی و سازمان مدیریت بحران انتظار داریم که موضوع ایمنی را به طور ناحیه‌ محور ارزیابی کنند و هر سه ماه یک بار نتیجه ارزیابی‌ ها را به معاونان شهردار و شهردار تهران ارائه دهند.

imani91

هموار کردن مسیر ایمن سازی ساختمان‌ های نا ایمن

وی با اشاره به اینکه موضوع تعیین‌ تکلیف ساختمان‌ های نا ایمن در برنامه چهارساله آورده شده و تعداد ساختمان‌ هایی که باید ایمن‌ سازی شوند، مشخص است، اضافه کرد: یکی از آسیب‌ های که در مناطق وجود دارد ناآگاهی مجریان از نحوه ایمن‌ سازی ساختمان‌ ها است. این نکته ضرورت ارائه برنامه‌ های آموزشی برای متولیان از جمله شهرداران نواحی و حتی شهرداران مناطق را نشان می‌دهد. 

رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران اقداماتی نظیر اخطار، اطلاع‌رسانی، قطع انشعاب آب، قطع انشعاب برق با حکم دادستانی و سپس اقدام به پلمب را مراحل قانونی ایمنی‌ سازی عنوان و یادآوری کرد: آگاهی شهروندان از این مراحل می‌ تواند مسیر ایمن‌ سازی ساختمان‌ های نا ایمن را هموارتر کند.

وی وجود شن‌چاله‌ها را یکی از مشکلات در راه ایمنی منطقه ۱۸ شهرداری تهران دانست و افزود: رفع خطر شن‌چاله ها نیازمند اقدامی جهادی است که با کوشش شهردار منطقه۱۸ و سایر دستگاه‌ها محقق می‌شود.

بیشتر بخوانید: ساختمان‌ های ناایمن و تدابیر آتش نشانی

 در این جلسه به‌جز «مهدی بابایی» عضو شورای شهر و «محمدجواد خسروی» شهردار منطقه۱۸، افرادی چون «قدرت‌الله محمدی» مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران به همراه مدیران شهری منطقه۱۸ و نمایندگان دستگاه‌های خدمات‌رسان حضور داشتند.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید

20 − پانزده =

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.